Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz barcalaci84 #33066 üzenetére

    Igazad van, a HOTAS verziót én se találom már sehol. Az enyém 4 éves, akkor 16ezer Ft volt. Most meg már csak a stick verziót látom mindenhol. Kár érte, mert ez tényleg jó volt belépő szintű HOTAS-nak.

    A deadzone talán az egyik gyenge pontja az egész szerkezetnek, meg majd észre fogod venni amikor elkezd nyikorogni, akkor én 1 éves kora előtt cseréltem egyet gariban, de a második is elkezdte ugyanezt a hibát, szóval ez valami design flaw lesz. Igazából engem annyira nem érdekel a dolog, kicsit lazítottam alul a tekerővel, és akkor így már nem olyan vészes.

    A lényeg, hogy a deadzone-on elvileg lehet szoftverrel javítani, még annak idején Elite fórumban ajánlotta, és Ezt még a régi könyvjelzőim közt találtam.

    A gombkiosztás szerintem jó, ami a Squadronsban van alapból, de mondom, én még csak a prológust vittem végig(de azt már 3x :D, 1x monitoron, aztán sikerül fixelni a CV1-et, és utána még 2x, egyszer pilot és egyszer legnehezebb, ace fokozaton) , és addig a pontig minden kézre esett. Egyedül azt cseréltem fel, hogy amikor jobbra-balra hajlítom a sticket, akkor azt a forgásra raktam (roll), amikor meg tekerem, akkor meg a Z tengelyen forgok (yaw)

    Touring Machine Company » Blog Archive » Pitch, Roll, and Yaw

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák