Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz Raymond #33695 üzenetére

    Na, baj van.
    Ugye VD alatt csak 3 opció van: low, medium, high.
    Alapból a High-ot választottam, ami viszont szemenként 2496x2592-es felbontást kér a géptől. Ezt SteamVR alatt a csúszkával simán átállítom amire szeretném, viszont Oculus alatt nem tudom megpiszkálni gyönyörű a kép de a gyengébb videokártyák nem bírják a strapát!
    Ha átállítom mediumra akkor viszont szemenként valami 1508xezerötszázvalahányas felbontást kér a géptől! Ezt feljebb tudom állítani SteamVRalatt, de Oculus alatt megintcsak nem tudom megpiszkálni, és értelem szerűen natív felbontás alatt tudok csak ott játszani!

    Basszus most hogy megírtam most esett le. Ugye VD most már natívan támogatja az Oculus-os játékokat, én is onnan indítottam, Revive már el sem indul a Windows-al. Viszont a fentiek miatt mégiscsak szükség lesz rá, mert ha jól sejtem akkor ha elindítom a SteamVR-t a szépen belőtt natív felbontásával és az alól indítom el az Oculus-os játékot Revive-on keresztül akkor elvileg minden frankó lesz. Most nem tudom kipróbálni mert gyerek épp játszik de majd megnézem. Mindenesetre ha az embernek nincs erőgépe (nekem 1070-es van) akkor mindenképp érdemes így futtatni majd az Oculus játékokat!

    @Raymond: most olvasom hogy 1824x2016-ot kellene kérjen medium-on, az pont frankó lenne lenekm mert kicsit magasabb csak natívnál és akkor gondolom ennyit kérne Oculusos játékoktól is, nem kellene a Revive. Lehet hogy akkor vitte magával a %-osan lebutított értéket amit eszközöltem High beállítás alatt. Ha tényleg így van akkor a medium nekem teljesen megfelelő lesz, akkor tekintsétek semmisnek amit fent írtam!

    [ Szerkesztve ]

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák