Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    Próbáltam vd-t oculus2 alatt. Alapvetően jó, és tudom 30 körül tartani a késleltetést, egy ac1200-as routerrel. Kivételt képez minden olyan játék, ami miatt érdemes a quest2 vezetéknélküliségét használni. Steames programjaim vannak, mondom amiknél a 30ms elfogadhatatlanná tette a játékot.
    BS hard felett, experten nem veszi észre, hogy átvágjuk a kockát
    Eleven Table Tenis, feldobom a labdát megpróbálom eltalálni, pötyögés megy, ott is magasabb szinten nem veszi észre, hogy megütöm a labdát.
    Már levettem mediumra a felbontást, 90Hz-n áll mindenhol a többi.
    5Gh, 866Mbps-t ír a vd a questen, és a pc-n 13ms. Elindítom a steamet és felszalad 30 körülire, és a questen a vd 72-es framerate-t mond alul, hiába állítom be 90-re a programon belül a settingsben.
    Állítsam át 72-re, vagy valami más a megoldás kulcsa, mert egy lövöldözős játékban az én szintemen a 30 nem jelentős, de egy bs experten ha nem vágja át a kockát, vagy pingpongban, úgy érzékeli, hogy nem találja el a labdát, játszhatatlanná teszi a steames reflex játékaimat (ami nem akkor a baj alapvetően, hisz ez csak egy lehetőség ami még javulhat, csak lehet Én rontok el valamit, és már most is jó lenne)?

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák