Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    Tabletop szimulátor nagyon állatul néz ki vr-ban. Mondjuk a VR beállításokkal lehet szívni. Az oculusokhoz jó a configuration/interfce/VR settings fülön az utolsó original controls checkbox bepückölése és az első check joypad emuláció-é, indexen macerásabb, de vannak előre elkészített kiosztások, az egyéni vezérlőkiosztásnál a steamen belül, és ott hozzá lehet bindelni mindenféle joy x-től joyx+sok-ig dolgokat, és azt akkor a controlsnál, a secondary oszlopban lehet állítgatni, pl. hogy dobjon a kockával, hogy forgassa kártyákat... Ilyenkor viszont a vr settings utolsó original controlsát ki kell pückülni, mert ha az be van nyomva nagyon nem veszi észre az index controllerek nyomkodását, és a bindeket sem.
    A laser always on, laser angled, és laser beam visible mind a kettőnél legyél bepückölve, így egy kicsit olyan lesz a vezérlő mint egy pisztoly és nem mint egy lézerpointer (ez az angle).
    Ha valakinek van kedve akkor szívesen várjuk, és további beállításokat inkább már a discord csatin mert itt nem fárasztom azokat ezzel akiket nem érdekel a közös társasjáték a virtuális térben. (Egyébként tudnak együtt játszani a VR és nem VR játékosok is és egy csíra laptopon is elfut, ha nincs kéznél egy vr headset meg egy VR-ra alkalmas gép)
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák