Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    válasz kevike576 #43173 üzenetére

    lehet, hogy nem hazudnak vele, csak épp nem mondják el a teljes igazságot.
    Mert bár lehet, hogy nem lesz köelező a FB account hozzá, de kötelezo lesz a metaverzumhoz, amire majd átvált a FB is.

    Ha enm a cukrosember PR maszlagját nézte az ember hanem Carmak, elöadását, abbol sokkal többminden háttérinfot lehetett megtudni mind a Q1 és Q2rpl és errol az uj Meta világrol is.

    Konkrétan azért sem hinném, hogy nem teszik kötelezové valemelyik platformoz a regisztráciot, mert az uj headsethez felho alapu renderinget terveznek, vagyis, nem a géped vagy a szemüvegbe épitett hardver fogja rendelelni a játékot hanem a felhoben és neked már csak stremelik .

    Azt is emlitette, hogy azt akarják megvalositani, hogy ténylegesen mindent lehessen benne csinálni amit most a 2D-s monitor elött csinálsz. minden olyan céggel probálnak megegyezni aki fontos lehet, hogy alakitsa a programját meta kompatibilissé.

    Most max 16 ember tud egyszerre a csevego szobába lenni , ezt akarják megoldani, hoyg akár több ezer is lehessen, hogy koncerteket is lehessen nézni , mint most élöben.

    MAgyarul azt akarják elérni, hogy senki ne mozduljon ki otthonrol és csak ezen a platformon keresztul élje az életét,
    NEm akarok összeesküvés elméletet , de azért látni a FB-n is, hogy nem mindig látni minbdig minden oldalát egy hirnek, de még van rá lehetoség utána járni a valo világban, de pár év mulva már nem nagyon lesz csak amit ezen keresztül mutatnak neked.

Új hozzászólás Aktív témák