Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton

    nagyúr

    válasz a2d2 #43667 üzenetére

    Na megvettem a Synt Riders-t. Háááát...
    BS után valahogy nem érzem én ezt a játékot. Se az alap számok között nem találtam, se a customok között olyat, ami valóban jól van map-elve és ritmusra kell ütni a golyókat, mint BS-ben. Hát ez a lényege az egésznek, ez a sava-borsa, hogy együtt mozogsz a zenével, ritmusra.. Vagy én vagyok ennyire béna? Akkor BS-ben miért nem? :)

    Néhány ajánlott számot töltöttem le:
    PSY-Gangnam-Style, Dua-Lipa-New-Rules, MAJESTIC-X-Boney-M-Rasputin, ABBA-Dancing-Queen-Teebo..

    ám egyikkel sem vagyok elégedett, olyan vicces (de szomorú) az egész, BS után. Kapkodom a kezeim mint egy idióta, oké nem tudok táncolni, de akkor sem ritmusra, ütemre megy a móka.
    (mintha valami automata hozta volna létre a pályákat, nem pedig emberek)

    Az audio részben a kalibráció nálatok hol áll? Nekem a 0-val nem volt szinkronban a kép-hang, 220ms delay kellett. Ez normális Q2-n?
    A másik irtó zavaró dolog, a pályabetöltéskori 5mp-es szünetek, amikor csak szürkeséget látsz. Nem lehet gyorsan belenézni, kipróbálni a custom songokat, mert megőrülök ezektől a "pihenőidőktől". Legalább valami felirat, környezet ott maradna. És ez akkor is, ha állítok egy kis audio delayt. Vissza a pályára, majd 5mp malmozás. Naneee.

    Még egy esélyt azért adok neki, mert jó lenne multizni, de ehhez mondanodok kéne néhány custom songot, ahol valóban ritmusra megy a dolog, dobütésre kell eltalálni neked is a golyókat. Ha nem lesz ilyen, megy a refund :(

    Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

Új hozzászólás Aktív témák