Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz Márton #43731 üzenetére

    Vagyok. Tegnap pont mondtam este asszonynak hogy kezdek malackásodni és előveszem újra a Synth Riderst mert ugyan továbbra sem tudom behajlítani az ujjaimat a balesetem óta de ehhez nem is kell. Viszont az elmondásod alapján kedvet kaptam hogy adjak második esélyt a Beat Sabernek.
    A custom számos kérdésre válaszolva: pont ez az hogy Synth Riders alatt 90%-ban a beépített számokat toltam mert azok jól vannak mappelve, van minden nehézségi fokozat, sok időt töltöttek a mappelésükkel, a custom számoknál pedig ki tudja mivel csinálták, lehet hogy csak sima algoritmussal, és nem is volt minden nehézségi szint.
    Na a lényeg hogy elvoltam a beépített számokkal és erőt adott a tudat hogy az összes gyári számnál benne voltam egy időben a top 10-ben expertig legalábbis biztosan, a masternél nem sikerült mindegyiknél, meg közben áttértem Eleven TT-re.
    Na ezek után a Beat Saber alap számai borzasztóan egysíkúak és gyengék voltak. És mivel láttam itt a fórumon hogy nem olyan egyszerű a custom song a Questre mint a Synth Ridersnél (ott sima másolás van ugye), meg updateknél el is romlik a dolog amíg ki nem javítják, ....
    Na szóval neki sem álltam a custom song telepítésnek.
    Viszont most az írásod alapján úgy döntöttem kipróbálnám a dolgot.
    Hirtelen ezt találtam, ez a legújabb/legjobb módszer? [link]
    Rock/metál felhozatal van? (Metallica,Guns meg ilyenek érdekelnének).
    Attól is félek hogy itt meg a bőség zavara fogadna, hogy mindenből van 8 féle verzió felrakva, aztán teljesen feleslegesen versenyeznék a ranglistahelyekért.
    Ha küldtök esetleg listát miket szoktatok nyomni akkor nekiállnék kicsit gyakorolni edzés végett.

    Synth Riders-re visszatérve ezt például imádtam: [link]
    Szerintem az a baj amúgy hogy a kezdő szinteken még hiányzik a számok flow-ja és esetlennek tűnik a dolog. De experten pl tuti tök jól lehetett szinte táncolni rájuk.
    Én a Dance Colliderrel kezdtem a dolgot, ott emlékszem kellett egy hét mire ráálltam. Utána Synth Riders-nél már könnyen ment, egyből mediummal tudtam mindent indítani és utána hardon már jól jött a flow.

    [ Szerkesztve ]

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák