Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz a2d2 #45275 üzenetére

    [link]
    Hát voltak érdekes dolgok, tejet elfogadta gombóccá égve, némelyik quest complettre nem csinált semmit, szervereket le is lőtték, mert olyan roham volt, hogy nem bírták.
    2 azaz kettő eus szervert csináltak nem is értem, hogy gondolták, 2 éve hitegettek, meg várattak a játékkal 1 éve már volt belőle béta előtte meg alfa, lehet több embert kellett volna beengedni, hogy lássák mekkora az érdeklődés, és az eloszlás.
    14 percel a vásárlás engedélyezése után már fent voltam, és bementem egy amcsi szerverre, mert mondom 2 eu szervert csináltak a marha okosak. Jópofa, rá kell jönni dolgokra, és az egész map kb egyben van. pár zóna van, de olyan questek vannak, hogy gőzöm nem volt mit kell benne csinálni. A cuccokat nem a hátad mögé rkod hanem jobb válladhoz, ezek még soha nem játszottak semmi vr játékot ahol hátra kellett rakni a dolgokat.
    egyébiránt szép. Aranyos, még izgalmas, csak van benne pár bug. Nem látszik, hogy ez 1 évig futott alpha bétában. De legalább az emberek nem kitört lábbal vannak benne.

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák