Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz qqzs #45298 üzenetére

    Több csatorna van egybefogva rajta. Ugyan az a közösség játszhat 20 különböző játékkal és a discord az egész közösség számára ehhez chatelős, és beszélgetős szobákat is biztosít. Lehet játékokat berakni ilyen feliratkozós módszerrel, és akik az adott játékra feliratkoznak, azokat egy egyszerű @-al kezdődő üzenettel meg lehet szólítani (személyes üzenetként jelez nekik a rendszer) . Így könnyen szervezhetők össze játékok. Pl. feliratkozol az adott discord csatornán a zenith-re meg a loco-dojo-ra, ami két különböző típusú játék, és ha valaki szeretne ilyen játszótársakat találni, csak beírja, hogy @loco-dojo szeretnék ekkor meg ekkor játszani ki jönne, és ezt mindenki aki fel van iratkozva a játékra megkapja privát üzenetként mintha csak direkt neki írtak volna. Ezeket a feliratkozós dolgokat a rendszergazdáknak létre kell hozni, de ha a tagok igénylik akkor hamar felkerül a választható játékok listájára.
    Most pl. nálunk is van már Zenith chat szoba, Zenith beszégető szoba, és lehet jelentkezni a Zenith-re.
    A quest natívnak sajnos van egy olyan hiányossága, hogy egyszerre egy taszkot futtat, ha elindul a natív játék, akkor bezár minden mást, pedig a discord felmókolható a q2-re is.
    Ha viszont a q2-t pcvr módban használod akkor a windows multitaszkingja miatt simán megy az, hogy játék közben beszélgetsz a többi emberkével, és ehhez nem kell gombokat nyomkodni, csak simán megy a beszélgetés.
    Ráadásul a programnak van futtatható verziója androidra, windowsra, szerintem linuxra is, meg kb. minden platformra, de van egy böngészős verziója is ami meg ugye mindenhonnan elérhető.
    Mi itt vagyunk:
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák