Új hozzászólás Aktív témák

  • zsozsa74

    senior tag

    Sziasztok! Lenne egy elég specifikus kérdésem, ami csak részben tartozik a topik témájához, mégis itt (és a kormányos topikban, ahol szintén feltettem a kérdést) a legnagyobb a valószínűsége, hogy valaki tudná a választ, mert szimezik és Steam VR-t is használ.

    Tehát én egy Reverb G2-t használok és leginkább az AMS2-vel játszom. (de persze ez a dolog más játéknál is felmerülhet). Ha én magam kreálok egy lobbit és meg akarok hívni valakit, akkor a játékból kitesz a VR Dashboardra, ahol ott vannak a steames barik és a meghív gomb. Ja igen, én csak hmd-t használok, kontikat nem vettem, mondván a szimezéshez nem kell. (szükség esetére van Xbox kontim, ha minden kötél szakad.) Tehát ott van a barátlista és látom még a kurzort is, amelyet a fejem, azaz a hmd mozgatásával irányítok. Azonban hiába megyek rá bármire, "kattintani" nem tudok azzal a módszerrel, amit mondjuk az AMS2 játékon belül egyébként működik, azaz a kurzort hosszabb ideig adott gombon tartom. (ezt hívják a AMS2 és pCars2 játékon belül gaze kontrollnak. ). A bekapcsolt Xbox konti ravaszának meghúzásával tudok egyébként kattintani.

    De a cél az lenne, hogy ne kelljen nekem VR-ban, még a konti után kapirgálni vakon, meg bekapcsolgatni azt, hanem vagy a kurzor hosszan adott gombon tartásával, vagy egérkattintással (mert egy hanyattegér fel van szerelve a cockpitre, amelyet vakon is kiválóan használok) tudjak a VR dashboardon állítani.

    Természetesen próbálkoztam magam is a Steam VR beállításai között, ami még magyarul is van, bár olyan nyelvezettel, hogy nekem így is kínai és annyit sikerült elérnem, hogy már az Xbox kontival sem tudok klikkelni... :W

    Ha valakinek lenne válasza, azt megköszönném, nem kevés órát elcsesztem már az állítgatással és sokra nem jutottam. :((

    Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

Új hozzászólás Aktív témák