Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    Sajnos a VR grafikus kártya igényes. DE! A q2 pont azért jó, mert nem kell hozzá gép! Ha VR beszippant, majd veszel kártyát a gépbe mondjuk karácsonra, hogy játszhass alyxot, hl2-őt....
    DE csomó vr terem van az országban, bemész, kipróbálod bejön e. Én 4 éve karácsonykor voltam egy teremben céges bulin, berakták az arizona sunshinet, lehajltam félrefordított fejjel, kinéztem a faház egy résén és ott láttam hogy megy a zombi. Nem legugoltam, vagy lehasaltam (2 opció amit a nem VR játékok tudnak), hanem derékből oldalra dőltem, félrefordított fejjel kikukucskáltam a lukon. Ezt egyetlen flat sem tudja visszaadni, sőtt a VR-ból felvett videók sem. A VR után a flat olyan, mintha egy kulcslyukon kukucskálnál be egy 3D-s világba, vagy egy tank kémlelőnyílásán néznél ki. A VR körbevesz, nem csak jobbra és balra, hanem alul és flül is.
    Ha hirtelen körbefordulsz, akkor azt tudnia kell követni a játéknak. Ha ez nem történik meg instant rosszullét. ezért kell a minimum 70FPS. És ezt 4k-ban mert a szemcsik cirka 2*2k-sak. A Q2 az adott vas, amit arra kiadnak, az mind tudja ezt a minimum követelményt. Persze gyengébb a grafika, de itt nem pixelesre kell gondolni, hanem kevesebb vektorból áll a textúrák gyengébbek, de a pixeleket nem fogod látni.
    Tegnap előtt játszottunk a walkabout minigolf sweetopia dlc-jén, én azt hittem elcsöppenek. Mintha a rontó ralp rajzfilm cukorvilágában lettem volna. Nem kell hogy valami szuperszagos atomrealisztikus, a karakterek összes szőrszála külön lengedező legyen, mert ez egy mesevilág. Maga az hogy körbevesz elvisz.
    És majd később veszel videókártyát a PC-hez ahogy megy lefelé az ár. A q2 akkor is ott lesz.
    Én 4 éve nem játszom semmilyen flat játékot. Akkor ülök le flat elé, ha a cégnél lanparty van. 4 év alatt a lanpartikat kivéve tényleg nem ültem flat játék elé egy órát összesen.

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák