Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz #54625216 #52903 üzenetére

    Egy apple watch 200.000 forint. Ez a szutyok meg 1.700.000 körül lesz. Most komolyan a kettőt egy ligában nézed?
    A quest pro-nak le kellett vinni az árát 1500-ról 1000 dollár alá, mert a kutya nem vette, a szem és arckövetésével együtt, Úgy hogy már kismillió standalone alkalmazás van rá, pc-s vrként is használható, és egy olyan cég dobta piacra aki 6 éve meghatározó a vr piacon.
    A HP belebukott, pedig nem 1.700.000-ért árulta a headseteket. A aplle watch-al meg a telefonokkal lehet "villogni". Az utcán meg a haveri körben mutogatni, "villogni" vele. Egy VR-al nem tudsz villogni. Be vagy zárva egy szobába, nem látja a közvetlen környezeteden kívül (család) senki hogy te milyen menő vagy. Vagy kapsz még egy matricát amit a homlokodra ragaszthatsz, hogy nekem van ám apple vr szemüvegem?
    Nagyon sokan divatból, meg a környezet nyomására adnak ki 2* 3* drágább termékre pénzt mintz az olcsóbb termékre mert rajta van az apple logo. És akkor mehet villogni. Ez nem ilyen. Akit eddig nem érdekelt a vr nem ettől tér meg, csak röhögni fog a sok hülyén akik vr-oznak, mert azt hiszi a többi is ilyen drága. Ha nincs piac nem lesz fejlesztés rá. Csak egy méregdrága kütyü lesz amivel még dicsekedni sem lehet.

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák