Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz Raymond #54604 üzenetére

    Lassan 4 giga a walkabout, minden pálya benne van egyben, a dlc megvásárlásával csak bekapcsolod őket, és most jön egy grafikusok által ihletett, meg a downside town, mert az upside-nak akkjora sikere volt. Ez a kettő még idén, a 80 nap alatt a föld kürülre még nem láttam megjelenési dátumot.
    Több a dlc mint az alap.2 vernés, myst, eldorado, labirint, sweetopia, upside town, egypt, laser tag, ez a tündéres, és akkor idén még 2...
    Mondjuk kicsit szemétség, mert ugye családiban megvették a lányomék igy mnegkaptzam én is, és a sweetopia nekem annyira tetszett, annyi ötlet volt benne, hogy kértem vegyék meg azt is, és azt nem kaptam meg családiban. Kérdeztem a metát, hogy hö, mi is van ezzel a kötelező megosztással és közölték, hogy ja a dlc-kre nem vonatkozik.
    Persze pont ez a játék az ahol több a dlc mint az alap. Így lehet jól kikerülni a kötelező dolgokat, viszont ha egy valakinek megvan a dlc, akkor azok is tudnak vele játszani akiknek nincs meg, (csak a labda és ütő gyűjtős dogokat nem kapják meg), ezért updatenél, az egészet udatelik, így egyre nagyobb lesz.

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák