Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz Márton #55206 üzenetére

    Már múltkor ránéztem de elfelejtettem írni. 183ms nálam a latency.
    Viszont ez sajnos nem számít semmit mert vannak olyan számok benne ahol egyszerűen szar a labdák elhelyezése. Mintha az egyik programozó elhelyezte volna a golyókat és utána senki nem fülelt volna rá és így került volna be a játékba :( Pl a Wolves hard-ot néztem ami nagyon nem stimmelt nálam. De vannak nagyon jól eltalált számok is, ahol nagyon jól építették fel a pályát és kifejezetten táncoltatósak.
    Én is elszórakoztam már pár éve ezzel hogy megfelelően beállítsam de a fentiek miatt nem sikerült. Mondjuk lehet hogy most hardon jobban észreveszem mert jobban oda tudok figyelni, tegnap edzés végén beraktam már pár expert számot is hogy leizzadjak kicsit, de azok mondjuk a kedvenc számok voltak. Szerintem még stfx-el (vagy vazeval nem tudom már) toltuk úgy multiban hogy minden játék végén be kellett még tenni a dust to dust-ot hogy meglegyen az edzés érték is :D
    Amúgy annyira sokan játszottak ezzel azóta, hogy hardon nagyon örülök ha top 100-ba bekerülök már. Experten viszont talán pont a dust to dust-nál láttam hogy még tartotta magát negyvenvalahányadik helyen a régi eredményem. Na majd elkezdek ráhangolódni kicsit. Felraktam most ezt a fit XR-t is, bár azt nem csíptem mikor kijött csak elbuktam pont a refund periódust. Talán javítottak rajta. Majd váltogatom a kettőt.

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák