Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolti_20

    senior tag

    Sziasztok!

    Végre megjött a BOBO VR nekem is. Eddig egy amazonról rendelt headstrapot használtam a Quest 3-hoz. Összeraktam a BOBO VR headstrappel, és megszeretnék osztani pár dolgot veletek.

    A BOBO VR strap a homlokon és a fej hátulján fekszik fel, így ha szorítom, akkor nem a headsetet szorítom a szem köré, hanem magát a headstrapet a homlokon és a fej hátulján. Mivel a Quest 3-nak van súlya, így játékokban ha forgolódok fizikálisan, akkor eléggé mozog a fejemen, kb lötyög maga a headset. A headsetre teljesen ráhúztam a strapot két oldalt, de nem érzem elég szorosnak. Valószínűleg ezen változtathatna az, ha egy vastagabb cover lenne a Quest 3-on, vagy ahol össze kell csúsztatni a headstetet a strappel azt 180 fokban elkellene forgatni, hogy több hely maradjon a töltőcsatlakozó és a headstrap széle között.

    Nekem személy szerint nem annyira jön, be hogy nem a Quest 3-at szorítom a szemem köré, hanem csak a headstrapot tudom "fixálni" a fejemen, így a headset olyan különálló/lógónak tűnik, ami nem annyira kényelmes.

    Szeretnék kitérni az extra akkumulátorra is amit kaptam hozzá. Amint csatlakoztatom hátra, fura "sistergés" jön a headsetből, amint leválasztom teljesen megszűnik. Mintha interferencia lenne valahol amikor az akkumulátor csatlakoztatva van.

    Az amozonos headstrap nekem személy szerint jobban bejött. Ez a fajta strap a Quest 3-at szorítja a szem köré, miközben a másik pont a fej hátuljánál van. Így a headsetet sokkal jobban lehet rögzíteni és nem válik "lötyögőssé".

    Ami meglepő volt, hogy az amazonos verziós merevebb mint a BOBO VR, mintha jobb anyagból készült volna.

    Nekem nem nagyon nyerte el a tetszésemet a BOBO VR, de a gyári Quest 3 headstrepnél fényévekkel jobb. Ez a fajta strap annak lehet megfelelő, aki nem szereti azt a nyomást érezni a szem körül, mert fejfájást okozhat, vagy bármi kényelmi okból.

    Még tesztelni fogom a hétvégén, hátha valami változni fog, de jelenleg a BOBO VR akkumulátorral nem használható a strap az interferencia miatt, így egy kicsit csalódott vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák