Új hozzászólás Aktív témák

  • Laby

    őstag

    1-2 hete aktív téma volt, sokan segítettek HP Reverb G2 hibával kapcsolatban, úgyhogy gondolom megosztom a megoldást is. :)
    Sheet fórumtárssal találkoztunk, és keresztpróbázgatások után azonnal kiderült, hogy a kábel volt a ludas.
    Amazon-ról V2 kábel megjött most pénteken, egyből minden gond megszűnt és azóta pörög rendesen a játszma. :)
    Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítségeket!

    Akkora élményekhez jutottam amit elmesélni sem tudok, de gondolom mindannyian tudjátok hogy milyen. Nem nagyon lehet írott formába átadni azt az élményt amikor bent ülsz mondjuk egy formula 4 autóban, bent a cockpit-ben, lent a földön, iszonyatosan élethűen nézelődsz, 3D valóságában látod a kereket, és csatázol test-test ellen a pályán másokkal centikre egymástól…stb. Jól tudsz tájékozódni, helyezkedni, felkészülni minden nem várt dologra…stb. Iszonyatosan nagyon nagyon jó élményeket kaptam már most tőle. :))

    Azóta felgyülemlett bennem pár kérdés, HP Reverb G2 tehát az alany:

    1. Mindenhol írják és mondtátok is páran, hogyha nincs használatban akkor ne legyen áram alatt a headset. Használat után egyszerűen csak leveszem a fejemről és működés közben csak húzzam ki a táp kábelt az elosztójából, és ennyi? Kicsit barbár érzésem van ilyenkor, nem tesz ez kárt benne?

    2. Passthrought mód (itt flashlight) aktiválásnak van annál egyszerűbb mód, hogy játék közben billetyűzetet ragadok, kilépek a windows menürendszerbe és ott aktiválom? Mint Quest-en koppintás vagy ilyesmire gondolok?!
    (nincs hozzá kontrollerem)

    3. Kikapcsolható valahol az az irreálisan hangos és idegesítő üdvözlő hangeffekt, amit a VR képernyőjére váltásnál ad a rendszer? Mindig megsüketülök, ezerszer hangosabb, mint minden más. :D

    4. iRacingoztam, és játék közben nyomtam egy windows+y gombot, majd windows gombot mondván elindítok egy képernyőfelvételt, de rajtnál a mixed reality szobába ragadtam. Sehogy sem tudtam visszaváltani teljes képernyős módba a játékra. Vissza lehet váltani valahogy? Ha a desktop képernyőt választottam ki, ott csak síkban láttam a monitorom képét, máshol nem is találtam lehetőséget, hogy visszaváltsak a játékra. Buktam is a futamomat… :D Kiléptem, és miután újra elindítottam a játékot akkor indult el megint VR-ban teljes képernyőn.

    5. Van valami lehetőség, hogy az aktuális időt kilehessen tenni valamilyen formában a headset képernyőjére, hogy egy gyors pillantással lehessen tudni, hogy mennyi az idő?

    Köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák