Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz fatal` #60696 üzenetére

    Egyébként bárki aki nem pico-t és questet vesz azok nagy része pcvr-ra használja, és ma már egy 4070ti nem kerül csilliárdokba, de tény, hogy sok embernek aki a questet vett a natív volt a cél , és csak az ilyen elvetemültek azok akik azon gondolkodnak várják e az a 50-es sorozatot vagy egy 4080superbe ruházzanak inkább be.
    Az uevr-t meg azért nem használják sokan, mert azt sem tudják mi az, vagy azt hiszik, ott bonyolult modolni a játékot, és nem hiszik el, hogy 2 lépés.
    Most már ha csinálok videót az elejére benne hagyom az UEVR beállítást, csak hogy lássák, hogy egyszer kell megcsinálni a beállítást (ha nem tetszik amit a config ad) és onnan már csak egy injekt és minden megy simán.
    Egyébként az is látszik, hogy kevesen ismerik, hogy van 1200 member és 530 aki fizet is nekik. (mondjuk Én megteszem, mert annyit dobott a VR élmenyimen, hogy nem is tudom melyik játékba kapjak).
    Ingyenes, ha nem tetszik várhatsz míg a kiadó modolja, de a vorpx-nál sok nagyságrendel jobb, és más hasonló nincs a piacon.

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák