Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz Mörszi22 #60891 üzenetére

    Természetesen van jobb mint a Q3. 3*drágábban a pimaxok, de olvasva itt a hozzászólásokat június július magasságában érkezik, csak elég elrettentő a hírük, úgyhogy hozzá szokták tenni a kérdést, hogy na jó de melyik évben?
    Viszont ha mindenképpen PC-vel akarod használni akkor a minimum konfig a q3 kihasználásához már valahol a 12-es 13-as generációs intel és inkább a 4070 vagy afölé kacsingass mint lejebb. El fog menni gyengébb kártyákkal is, csak nem full felbontáson, és csak eredetileg VR-ra gyártott játékokkal.
    Ráadásul jót tesz neki egy saját dedikált router, és wifin érdemes összekötni, ott meg a fatal ajánlott AX53U az alja.
    Az sem mindegy mennyire birod, ha tudsz hétvégén ugorj be egy vr terembe egy két órára. Mondjuk mikor először voltam, akkor az arizona sunshine volt az első élmény attól én lehidaltam, és ott ugye a hodrde módban annyit nem kell mozigni fizikailag is lehetett párat lépni, ami ott elég, de én azóta el vagyok varázsolva. Aztán az első játék amit megvettem mikor 6 hónapra rá megjött az index a skyrim VR volt, amit világos volt, hogy teleporttal játszhatatlan, és stabil terpeszben dülöngélt a felső testem. De nem lettem rosszul! Az asszony ahogy a joyal kéne mozogni rosszul lesz, de a beat sabert úgy tolja mint én soha. Tehát próbáld ki.

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák