Új hozzászólás Aktív témák

  • Biriboyka

    senior tag

    válasz degh #1390 üzenetére

    degh!
    Akkor kezdjük szép sorjában:
    1. mivel kábítószer gyanús dolgot talált, ezért az un. gyors drogtesztet csináltak veled. Ez egy műanyag doboz szerűség, melynek letörik az alját ahol vannak különböző reagens szallagok amiket a vizeletbe belenyomják. Az anyag reagál a vizeletben lévő kábszer anyagok alkotóelemeivel és kimutatja - elsődlegesen -, hogy kb. milyen típusú cuccot toltál magadba! Ha pozitív, akkor mehet a vizelet a laborba ahol 1 hét - sacperkábé - alatt megmondják, hogy pontosan milyet fogyasztottál.
    Itt felmerült bennem egy kérdés, hogy téged nem tájékoztattak az előállítás okáról? Arról, hogy a gyorsteszt milyen drogot mutatott ki a szervezetedben? Általában megmondják, hogy THC vagy különböző amphetamin esetleg ópiát...stb ezt ugyanis kimutatja, de mint írtam csak a típust!
    2. A jogsidat azért vették el, mert a drogteszt alapján pozítív vagy így bódult állapotban történt a gépjármű vezetése ami ugye alapból jogsielvétellel jár!
    3. Az előállítás megszünte után kérhetsz igazolást az előállításről és annak időtartamáról. Gondolom aláírtál egy ilyen papírt - ez akkor történt amikor megkérdezték, hogy kit akarsz értesíteni a előállításodról!- na annak az egyik pld-át megkaphatod ha kéred.

    Mifelénk a tájékoztatást az Ügyeletes tiszt adja az előállítottnak, -kötelességei és jogairól van szó!- amit aztán az úriember aláír így veszi tudomásul!

    És mégegy: a vér őrzi meg a legkisebb ideig a drogot! A vizeletből is x ideig mutatható csak ki!
    Az ügyvéded, hogy nem tud beszélni senkivel az számomra nem is ügyvéd! Olyan nincs, hogy senki nem tud semmit! Az ügyvédednek üzenem: álljon a sarkára! Neked pedig végszóként: normálisabb ügyvédet!!!! :D :D :K :K

    Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

Új hozzászólás Aktív témák