Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz adalbert1 #1858 üzenetére

    Egyet értünk. Én vagy 7 évig és sok belügyminiszteren át vártam a csodát. Nem jött el. Így ennyi. Tehát mint civil nyiltan leírhatok bármit.
    A baj a fejessekkel kezdödik. Lásd Kiss dandártábornok úr. Idült alkoholista és vagy a 3-ik botránya után búcsúzott.
    A pizsamások nagyrésze, annó a kommunizmusban tanulta az ipart. Kicsit elavult a tudásuk, szemléletük és amúgy is sz.rnak az egészbe. Arról nem beszélve, hogy ha megnézed a megyei vezetést, a pestit és az országosat kb 50 ember forog körbe körbe.
    Egyszer itt, egyszer ott. Amíg ezek ki nem halnak jobb nem lesz szvsz. Kérdés, hogy akik maradnak azokat már bedarálták e.

    A legfőbb gond a statisztikai szemlélet. Megmondják mikor miből mennyi kell.
    Érsd hány parasztot kell aznap megb.szni és mennyire.
    Milyen jó is az mikor egy félnapos helyszin biztositás után (mert a nyomozó nem siet hiszen a közrendes alja nép) meg kell csinálni 50-60-70 ezer fotint birságot. ha szerencséd van akkor 4-5-6 állampolgárból összejön. Ha nincs akkor magyar paraszt sz.pok mert egy izzó készlet miatt is vastagon fog a toll.
    Ugyanez a feljelentéssel. Ha kevés van aznap akkor birság helyett feljented.
    Elfogás elő állitás szintén. Röhelyes volt, hogy a nappalos és éjszakás szolgálat is bevitte ugyanazt a személyi nélküli csövest. De mivel kevés volt az elő állitás hát megtettük.
    Én ott szoktam rá a dohányzásra, pikkelysömöröm volt, némi gyomor fekéj (vagy ahhoz hasonló hányás) mind természetesen idegi alapon.

    Na aki ezt írigyli menjen nugyodtan rendörnek.
    Ehhez még a rossz fizetés, éjszakázás, hétvégézés, ünnepnapokon dolgozás.
    Aztán az ottawai (ha jól emlékszem) munkarendünket (két nappal, pienő, 2 éjszaka, pihenő is vissza rakták egy nappalos egy éjszakásba) is megszütették.
    Na ezért olyan a rendőr amilyen. Egy darabig lehet ezt türni. Aztán aki nem birja tovább lép. Vagy sz.rik az egészbe.
    Ennek okán kérem szépen az állampolgárokat itt abszurdisztánban kéretik nem a köztereseket bántani. Nem tehetnek semmiről. A fejeseket tessék szidni.
    Amúgy az amerikai módszer (vagy ahhoz hasonló) hozna némi változást. Ott a sheriff-t adott közösség válassza. Ott nem lehet kenni a dolgokat másra. hiszen tisztán látszik ki mit tett.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák