Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz bacus #15315 üzenetére

    Teljesen mindegy, hogy szerinted hogy kell érteni, rajtad kívül itt a topicban ha nem is elsőre, de második vagy harmadik nekifutásra azért többé-kevésbé mindenkinek sikerült megérteni a helyzetet.

    Egy a lényeg. Eddig sem volt ingyen a Photoshop, és eztán se lesz az. A régebbi verziók azért nem (ezt már párszor kitárgyaltuk, csak te akkor nem voltál ott…), mivel a Photoshop CS2-vel is kitűnően lehet dolgozni, és nagyjából ugyanazzal az eredménnyel, mint a CS6-ban. Csak hozzá képest kissé fapados, cakkosan rendereli a képet, nem használja ki a VGA gyorsítást, nincs benne elforgatható nézet, puppet warp meg content aware cucckombó, de azért mi nagyrészt 6-os 7-es Photoshoppal kezdtünk dolgozni, és megtanultuk automatika nélkül is csinálni a dolgokat. A mai userek már fingani sem tudnak az intelligens kijelölőeszközök nélkül, mi meg a Ps bibliát bújtuk, hogy miféle trükkök vannak. A Szoftver.hu-s Gyorstalpalón nevelődött nemzedék nagyon kétségbeesne, ha hirtelen vissza kéne állni CS2-re, mert nem tudna vele dolgozni. Mi igen. Mi, öreg rókák.

    Na, ezért nem teszi ingyenessé az Adobe a CS csomagját. Láthatod, ott a Gimp, ingyenes, meg minden, mégsem kell a kutyának sem, pedig a felhasználók által Fészbukra tömegesen feltöltött igénytelen giccs-szemetek és tipográfiai szörnyszülöttek gyártására tökéletesen megfelel. De még annak se kell, akinek nincs ízlése, mert nem lehet vele dolgozni. Ingyen se kell.

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák