Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz bacus #15321 üzenetére

    bacus
    újonc

    „Hozzászólások

    szakmai 15; közösségi 0”

    Te még nagyon kopasz vagy, ahhoz, hogy megsértődj. Igenis, vagyunk itt egy páran öreg rókák, én pl tanítom a Ps-t, ViZion és a többiek pedig ebből élnek hivatásszerűen. Tehát igen, nem túlzás, amikor ilyet állítok. Nem vagyok PC guru, de Ps-ben én vagyok a megmondóember itt a környéken. Számomra is meglepő, de fel tudom dolgozni az elismerést. És persze nem ülök a babérjaimon. Ha jól emlékszem, tegnap a témával foglalkozók közül én indítottam folyamatosan frissülő blogposztot, ahová újra meg újra felkerültek az új hírek. Az is, hogy kacsa volt. Ma fél napot bújtam a Google-t, pedig közben még a megyeszékhelyet is megjártam. Ennyi erővel magad is utánajárhattál volna.

    Az értelmi képességeidről szóló jelzőket te mondtad, nem én. Én csupán annyit írtam: mi megértettük, te pedig nem. „Teljesen mindegy, hogy szerinted hogy kell érteni, rajtad kívül itt a topicban ha nem is elsőre, de második vagy harmadik nekifutásra azért többé-kevésbé mindenkinek sikerült megérteni a helyzetet.”

    Ráadásul már második napja úgy teszel, mint aki tényleg szellemi kihívásokkal küzd, és olyan dolgot nem ért meg, mint az egyszeregy, holott még le is fordítottuk nagyjából a lényeget. Miért teszel úgy?

    Ja, és egyre jobban értetlenkedsz. Kezdem azt hinni, hogy direkt csinálod.

    [ Szerkesztve ]

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák