Új hozzászólás Aktív témák

  • bb0t

    senior tag

    Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget! Elküldtem nyomdába egy szórólapot mire visszaírtak, hogy a szórólapon a fekete betűk 4 színnel vannak írva. (emiatt nem lesz olyan éles mintha sima feketével írtam volna)
    Leírtam a válaszban, hogy készséggel változtatok rajta, de mivel mondhatni koca photoshopper vagyok (igen, tudom vektorosan kéne) nem tudom, hogyan kell. Válaszában elmagyarázta a dolog természetét:
    "általában minden programban automatikusan fekete és overprint. Ha változtatgatjuk a színét előfordul, hogy “registration” feketére módosul. Ez azt jelenti, hogy minden szín nyomásánál nyomódik a szöveg is, ráadásul nem kerül alá az alapszín mert nem lesz “overprint”, azaz, kivágódik az alapból. Ezért nem lesz olyan éles a betűk széle mintha az utolsó nyomólemezen egyszerre, az alapszín fölé kerülne".
    Viszont ebből nem derül ki mit csináljak. Tudna valaki segíteni? :F

    [ Szerkesztve ]

    Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Új hozzászólás Aktív témák