Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Keem1 #27930 üzenetére

    Szándékosan nem fejlesztenek a régi verziókhoz, mert több erőforrásra van szükségük az újdonságokhoz. A CameraRAW azóta rengeteget fejlődött.

    Ez egy üzlet, ezt kell megérteni. Ott a sok kreatív szakember, aki abból él, hogy újabb és újabb felhasználókat toboroz. Az senkinek nem "bót", hogy megveszi a user egyszer egy konkrét összegért, aztán elvan vele élete végéig (hja, hiszen ezért is mondtam, hogy a CS6-tal is mindent IS meg lehet csinálni). A cuccot újra és újra el kell adni. A szoftver gyakorlatilag tekinthető tartós fogyasztási cikknek. Sose "kop" el. A fodrászok hallatlan előnyben vannak a szoftverkészítőkhöz képest, ugyanis a kuncsaftok folyton visszajárnak, amikor újra kinő a hajuk.

    Én nem ebből élek, azaz nem vagyok profi, de egy időben tényleg ebből éltem, és muszáj volt, hogy meglegyenek a szoftverek. Eszem ágában sem volt élesben kísérletezni ingyenes szoftverekkel, hogy vajon meg tudom-e csináni a megrendelőnek a munkát határidőre, vagy sem.

    Ma meg ugye mellékállás, de a videózáshoz is nélkülözhetetlen a Ps, Ai, AE, Premiere. Mindennap használom őket, és egyre hatékonyabban használom. Bár márciusban volt egy kis pénzügyi válságom, el is kellett adjam a basszusgitár-cuccomat, de az előfizetést nem mondtam le.

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák