Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz Keem1 #27930 üzenetére

    "Nem tartom jó irányvonalnak, de legyen"

    Bizonyos szempontból pedig jobb. Korábban ugye meg kellett venni a szoftvert 3-400eFt-os áron (akkoriban még nem létezett legális felhasnzálói használt szoftver sem), majd évente olyan kb. 80eFt-ért az upgrade-t. És ez egyetlen szoftver volt, mondjuk a PS. Ha kellett mellé az After Effects is vagy az AI, akkor még akcióban sem úsztuk meg félmillió alatt a kettőt. Egy kisebb cégnek, vagy egy magányos fotósnak ez nem igazán kifizetődő. Jelenleg a fotós csomagot megúszod 12 dollárból havonta, a full plan pedig valami 50 dollár körül megy (nem vagyok naprakész). Így gyakorlatilag fillérekért hozzájuthat bárki a programokhoz, és ha nem kell neki valamiért, akkor egyszerűen kiszáll az előfizetésből és nem bukik sokszázezret mint korábban.

    A teljes csomag pedig kifejezetten olcsó, most gondol el, hogy abban az összes létező Adobe szoftver benne van a PS-től kezdve az LR, AI, AE, PR-en át az ID-ig bezárólag, mindössze havi 50 dodóért! És ezek mindig a legújabb szoftverek, tehát nem kell fizetni az upgrade miatt sem.

    Ksivállalkozóknak azért előnyös, mert fillérekért hozzájut a korábban sokszázezres szoftverhez, cégeknek meg azért, mert sokkal olcsóbb az előfizetés, ráadásul a cégek upgrade csomagokért is fizettek mindig, aminek az árából most az összes szoftvert megkapják.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák