Új hozzászólás Aktív témák

  • sptkyle

    senior tag

    válasz .impulse. #15158 üzenetére

    Nyilván függ attol, hogy az AEP-ek gyári Nimh akksiját használod e, esetleg ha használtan veszel, akkor szokás szerint ez le van e strapálva, vagy már egy LiPo-sított fegyverről beszélünk. Illetve hogy elsődleges, vagy másodlagos fegyvernek használod. Magyarán erre a kérdésre így elég nehéz választ adni. Személy szerint én nem nagyon bízok a gyári Nimh akkupakkokban. És ez csak a használat idejével egyre fokozodik. Az aep-be való LiPo-nak ki kellene birnia egy napot. (persze ha nem egész napos cqb-ra mész csak ezzel a fegyverrel)
    Töltésre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint az aeg-ekbe való Nimh, és LiPo akksikra.

    A szabályrendszerek nem térnek ki rá emlékeim szerint. Íratlan szabály, hogy ahol csak lehetséges, kerülendő a fejlövés. Lévén hogy az airsofter legsebezhetőbb része, viszont játék közben nem az a cél, hogy sérülést/fájdalmat okozzunk a másiknak. (normál esetben)
    Ez igaz még akkor is, ha az illetőn sisak és arcmaszk van. A BB könnyen megtalálhatja a legkisebb rést is. CQB játékokon én pl alapbol ugy megyek előre, hogy mellkasmagasságra célzok. Nyilván ha valaki csak a pofiját dugja ki a fedezék mögül, akkor nem tudsz másra lőni, de ha lehet kerüld el. Ez nem a "Bumm heccsát" játék. ;)

    [ Szerkesztve ]

    "Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666

Új hozzászólás Aktív témák