Új hozzászólás Aktív témák

  • sptkyle

    senior tag

    válasz pnagy7 #5874 üzenetére

    Még nyáron eladtam. Azért használtam a "t" sz. De sok sikert a fegyverkeresgéléshez. Bár véleményem szerint olcsó magyar boltot nem nagyon találni. (bár minden viszonyítás kérdése) De egy olyan RIS előagyért 28k-t elkérnek magyarországon, ami kintről bejön max 4 nap alatt kb 19-ből, az egy vicc (persze ez csak egy példa, de nagyrészt általánosságban is igaz sajnnos). És nevetséges dolog a magyar AS boltokat nézve.
    Lehet most le leszek hurrogva, de én így gondolom.
    Ajánlották a használt fegyvereket, és hogy azokat már nem kell szerelőhöz vinni. Én erre a saját példámat mondanám, pont a fentebb említett AK vásárlásom.(2. fegyver, és kb 0 AS tudás) Az eladó szerint minden pöpec rajta, hézagolva, zsírozva, uj hopup gumi benne, tökéletes működés. Hát... nem sorolom fel mennyi baja volt, de játékra alkalmatlan volt. És a leírtakból természetesen semmi nem volt igaz. Persze, a saját bénázásom volt, csak azért írtam, hogy be lehet vele fürödni, és adott esetben többet kell majd költeni rá, mint az uj fegyverre. (de majd jönnek az öregek, és megmondják a tutit :) )

    Ja igen. Uj tapasztalat. Megjött cimborám JG SIG 552-ese.Több meglepetést is okoztott. Alapvetően kicsinek tűnik, képen is, kézben is. Kézben érzetre egy mp5-öshöz hasonlítanám. Kicsi, kompakt, jo a sújelosztása.Meglepődve tapasztaltuk, hogy a mellé tett g36c (ami hosszabbnak, nagyobbnak tűnt), és centire ugyanakkora. :) Az anyaghasználat valahogy nem tetszett. Nagyon műanyag érzés. Bár külsőre jol néz ki, nem tűnik igazán masszívnak. Következő meglepetés chronozásnál volt. Az első , hogy 402.2 FPS-t hozott. A másik (ilyet eddig nem is láttam), hogy ezt az értéket szinte tized pontossággal hozta 5 egymás utáni lövésen is.2 lövésnél volt 1-1 tized eltérés. És az utolsó meglepetés vele kapcsolatban a pontossága. Ezzel kapcsolatban teszt holnap.

    "Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666

Új hozzászólás Aktív témák