Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz jegenye77 #11553 üzenetére

    Köszi mindenkinek, igyekszembár a valósgában szebb, meg ha nem a fényképezés előtt öntöm bele a vas tápot akkor még homályos sem lenne.:DDD Már utólag jöttem rá. Majd megpróbálom az éléről lefényképezni akkor talán nem ég ki ennyire a kép.

    Jegenye: 250literes

    myk74: Hát én megelégednék 30db neonnal a növényekre hajtok igazán, de azért kell bele az élet is.
    A xiphokat(12db) kaptam olcsón kezdésnek aztán jött vele 3db guppy is. Az anci az jópofa meg hasznos abból is van 3db, a sziámi algázókat meg imádom a kajla pofájukkal abból is lett 6db, meg legutóbb vettem 17db neon-t.
    Aztán idővel a xiphok már összeségében ~40-en vannak a guppyk meg 20-an a többi maradt, jah meg van benne ~300db RC is csak azok elbújnak a xiphok meg a sziámik elől a HM-be és a karácsonymohába.:DD
    Igen porból keverem mert így sem olcsóság a tápozás nem ha még a bekevertet kellene megvennem. Ráadásul még co2 sincs az még drágább lenne.

    Orion: Igen az, meg nyírni kellene már majd most hétvégén, ilyenkor mindig összejön egy kisebb reklámszatyorral és sajnálom kidobni. Alacsonyabbra meg nem merem nyírni mert mint írtam ott laknak a garnik és nem akarom ledózerolni a lakhelyüket.:DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák