Új hozzászólás Aktív témák

  • Dédé93

    újonc

    Sokszor ezekkel a csomag követési számmal játszanak össze vissza, mivel így olcsóbban küldik a csomagot. Tehát ne ijedjen meg senki, ha nem találja ott. Free shipingnél fordul elő a leggyakrabban. De azért nem ár írni egy levelet, hogy nem találod a számot.

    A pénzt mindig maximálisan vissza szokták fizetni, ha nem jó a termék, vagy nagy csalás, én például vettem 20.000 ft értékbe kb. egy laptopot és kiderült ,hogy valami kamu Aliexpress indított ellene eljárást is én meg persze vissza kaptam a pénzem csak annyi, hogy két hetet kellet várjak rá kb.

    Elég sok mindent rendeltem, már szépen is jönnek a csomagok, csak a china post-os free shipping-gel az a baj, hogy nagyon sokat kell várni rá. A memóriakártyákról olvastam a fórumban ,hogy nagy kamuk mert nem annyi gb-os amennyit kiirnak stb.. Hát ez egy tévhit, csak utána kell nézni rendesen, most jött meg a memóriakártyám 32 gb-os 2000 ft-ért kb. kaptam hozzá olvasót és tartót. A lényeg, hogy tökéletesen működik és 32 gb-os a valóságban is.

    A vámot itt tudjátok megnézni 45 euróig vám és áfa mentes 2014-ben:

    http://vallalkozasinditasa.info/kulfoldrol-rendelt-termekek-utan-vam-es-adofizetes-2014/

    Lehet a vámot kijátszani ,de nem nagyon érdemes mivel ők se hülyék a kis csomag azért jön meg hamarabb is mert azt nem nézik át nagyon ,de minél nagyobb a csomag annál jobban átkutatják vagy átvilágítják.

Új hozzászólás Aktív témák