Új hozzászólás Aktív témák

  • #14264320

    törölt tag

    Látom panasz panasz hátán. DE! COVID mindenhol. Az hogy valaki berakta, miszerint megérkezett az országba még nem jelent semmit. Majd ha az a Postára is megérkezik. AZ NKKP-ba. (Ez is lehet akár 1 hét is. Valszeg a Pakktól függ amit szétszednek. És van olyan is hogy nem is valós info) Sok esetben a Lokális érkezés az EU-t jelenti. (Az Ali majd mindig ...) Az nem az NKKP! Az UH esetében is az érkezés Belgiumot jelent. Azt onnan Német határra
    (1-2hét múlva és ez jelenti az Ali szerint a lokálist), azt onnan el Pestre (1hét múlva ) azt kicserélőbe (2-6 nap), majd onnan feldolgozás és helyi postára (1-2 hét)
    Az LT már gyorsabb( Mert majd minden esetben 2-5 nap alatt megy NL-be majd onnan 1hét Pest ás 3-4 nap NKKP, majd 1hét és láthatod is.
    De ami érdekes volt nekem mostanában. Az UA és UJ. 20-26 nap (bár régebbi UJ az 35 napos volt). Ezzel szemben 2 RE már 20. napja Kínában köröz. És még hol az NKKP-s várakozás?
    Szal ha a kicserélőben van a magyar posta szerint, csak akkor mondhatjuk, hogy itt is van az országban. És onnan is 1-2 hét míg kézhez kapod. És lehet, hogy most épp a Cainiao a gyors. Mivel egyik sem regisztrált így szerintem lényegtelen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák