Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz mikk2000 #62737 üzenetére

    Ennek ellentmond az ingyenes példám, hasonló árú rendelés esetén. Akkor ott sem érné meg neki.

    Másrészt ezek valósan ilyen árú termékek. Amikor látok egy 80USD terméket 5 USD szállítással és más eladónál ugyanaz 50-ért van 35 szállítással akkor értem és megértem, hogy miben áll a trükközés.

    De ezt egy valóban 0.5-1-2USD- terméknél hogyan csinálod meg? Ez logikailag, matematikailag nem működik ha azt veszem, hogy nincs mondjuk valós szállítási díj 30USD alatt. Egy marék, 50gr-os cuccra sem.
    Akkor akárhova teszed a szállítási díjat, vagy neki óriási bukta, vagy a vásárlónak akkora, hogy nem fogja megvenni a terméket ahol a termék ár és szállításél között nagyságrenddel a második a nagyobb. Akkor az a bolt továbbra sem értem miből és és hogyan létezik.

    A combined-et értem, de így fura, ha nekik kedvezőbb és nekem nem. Akkor felesleges rám bírni a választást a rendelésnél. Ha tudnak spóroljanak... maguknak. Nem gond. De opcióként akkor ennek sok értelme nincs. Szerintem. Max eltérő szállítási határidőknél van vevői oldalról annyi előnye, hogy ragaszkodsz a gyorsabb szállításhoz, akár több tételben is, az ő hátrányukra. De szerintem nagyon eltérő határidőket meg amúgy sem csomagolnak egybe. Legalábbis gondolom.

Új hozzászólás Aktív témák