Új hozzászólás Aktív témák

  • AssAssynn

    őstag

    válasz Vision #17222 üzenetére

    Köszi, rákerestem erre az oldalra. Ha más is nézné, annak mondom, hogy van egy .pdf fent és annak a közepétől kezdődnek a bérek. Mondjuk nekem elég nehéz ezeket a feltüntetek pozíciókat kisilabizálni, mert ugye majdnem mind angolul van írva, én viszont nem ismerem így ezeket a neveket. És igazából nem tudom, hogy vajon a hazai cégek így keresik-e ezeket. :F

    A másik az, hogy ahogy látom a feltüntetett szakmák legtöbbjéhez komolyabb egyetemet kell végezni. Mivel azonban én, és szerintem az itt hozzászólók többsége már nem felvételiző diák, ezért ezek kapásból offosak. Nekem pl. már nincs is több szabad félévem. :N Levelező, vagy más felnőttképzés szóba jöhet. De itt is, ha jól látom, akik megtudják keresni a nettó 1-1.5 milliót, azok a legfelső vezetők, ahová nagyon kevesen jutnak be, szóval erre én nem alapoznám egyikünk jövőjét sem. Vagy te látsz konkrétan olyan jól fizető állást, amit viszonylag rövid időn belül meg lehet szerezni?

    Ács/asztalos dologhoz mi kell? Néztem ilyen OKJ képzéseket fél milláért. Ezt lenyomom pár hónap alatt és mehetek degeszre keresni magam? Amúgy gondolom itt kellene csapatot építeni, mert egyedül nem fogom összepakolni az egész tetőt.

    "Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

Új hozzászólás Aktív témák