Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz fattyu #12516 üzenetére

    Így van, a privátok engedély nélküli nyilvánossá tétele szabályba ütközik. Te itt csak egy privátra reagáltál (kb. nyílt levélként), de nem tetted közzé az íróját, sem a pontos tartalmát.

    Azt azért szeretném megjegyezni, hogy totális mértékben egyetértek azzal amit írtál. Ha minden ide tévedő kezdőnek bájolognátok(nánk) itt, úgy az életben nem fejlődnének. Csak elhinnék, hogy ők mekkora nagy fotósok, pedig marhára nem.

    El kell fogadni, hogy senki nem szívta az aranymetszést az anyatejjel, de minden technikai finomság tanulható, három dolog kell hozzá: gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.
    Akin nem látszik napok/hetek elteltével sem a fejlődés, és mindent ugyanúgy produkál, mint a amikor először ide posztolt, annak teljesen felesleges ezt a topikot látogatnia, mert nem fotózni akar megtanulni, hanem önigazolást keres, hogy márpedig pont megérte kifizetni azt az X ezer forintot a vázra, optikára, vakura, táskára, statívra.

    Ha pedig próbálunk segíteni, mert tényleg építő jellegű kritikákat kapnak az ide látogatók, majd mindez úgy csapódik le, mintha a felsőbbrendűségünket szeretnénk domborítani... hát... erre annyit tudok mondani, hogy no comment...

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák