Új hozzászólás Aktív témák

  • panoly

    tag

    válasz Ironizer #62195 üzenetére

    A 3. és 4. képben látnék fantáziát, de szép sorban:
    1. Nekem nem ad hozzá az ember a képhez, sőt zavar is egy kicsit. A fények és a kompozíció sem igazán érdekes. Amit ettől függetlenül érdemes lett volna - kicsit tágabbra venni, az első sor fa látszódjon és a tükröződés is szépen + ember nélkül meglőni. Utómunkában: nekem egy picit bezöldültnek tűnik, és a highlightokból is visszavennék - de nem biztos, hogy ölnék bele munkát.
    2. Engem nem fogott meg.
    3. Itt már kellemesebb a hangulat, és talán a fények is. Megint zavar az a ember, nélküle és kicsit tágabban is megnéztem volna, bár a képarány amúgy tetszik. Középtónusokat talán egy hangyányival húznám felfelé.
    4. Szép az ég, szép a tükröződés. Még az sem feltétlen lenne baj, hogy bebukott a növényzet, mert lehetne a sziluettel játszani, mégis ez az amit ott a helyszínen megpróbáltam volna HDR panoráma expo-ként hazahozni, és megnézni mi jön ki belőle. HDR expó esetén lett volna hosszú záridősöd is (persze állvány kéne), így még simábbá lehetne a tavat összefűzni. A szélesebb képarány, és több látnivaló a két oldalról jót tett volna neki. A teteje sok egy kicsit, és érzésre dől is.
    5. A negyedik jobb alapanyag.

Új hozzászólás Aktív témák