Új hozzászólás Aktív témák

  • DBob

    őstag

    válasz Penyus #15595 üzenetére

    A felső gépben 233MMX CPU, 96 MB RAM, 18,2 GB IBM UW-SCSI HDD, Adaptec 2940(?) SCSI kártya, legutolsó szériás ISA-s SB16 hangkártya, Voodoo, Intel PRO 100 hálókártya. Egy 24x-es CDRom figyel még benne. A felső Plextorhoz sajnos egyelőre nincs meg a caddy, de dolgozok rajta.

    Alsó gép pedig i486dx4-100, 48MB RAM (ebből 8 MB alaplapra integrált!), 4.3GB Seagate HDD, 8x-os CDRom, Roland MPU-IPC-T (erre jön majd még a két Roland modul ha rákötöm később), SB32 PnP, SMC 8416T. Van hozzá még egy remek állapotú Gravis Gamepad is.

    Előbbin természetesen Windows 98 van, utóbbin DOS 6.22. Előbbire keresem a NU 2000-ret :B

    @benedekco:
    Az hogy a te KVM switchednek milyen táp kell, milyen polaritással, neked kell megnézned. Azért jellemzően a felvett áramot a kívánt feszültségérték mellett meg szokták adni. Ha nem, az gond. Polaritás kiderítése nem gáz, mert fordítva kötöd be, maximum nem megy (polaritásvédő diódával el szoktak látni mindent azért). Nekem ilyen van. Tápot nem igényel (megcsapolja billentyűzet vonalat), és kapcsol audiót is.

    @peti_s:
    Ennek ugyebár a BIOS-a nem rendelkezik beépített felülettel, ezért a diagnosztikai partícióról Windows 3.1-en át konfigurálható. :D A 486-os is hasonló, de ott még nem Windows, csak valami ablakos egyedi software amit írtak. Majd decemberben (szabadság alatt) fogom sokat használni, miután a hangkártyás tesztekkel sokat haladtam. És nyilvánvalóan játékra :))

Új hozzászólás Aktív témák