Új hozzászólás Aktív témák

  • RexMaximus

    aktív tag

    válasz RexMaximus #50413 üzenetére

    Sajnos '90-es evek total kimaradtak fotok teren, a szamtechel kapcsolatos dolgok is...

    Ezredfordulo utanrol van csak. De itt akad :)

    1. sor 2001-2002 P3 A legeson pont egy Tusl2-C csucsul szabadon :). Masodik kepen vannak konzolok is. SNES es DreamCast. SNES kazikert sokat kelett maszkalnom, PECSArol szereztem be akkor a legtobb jatekot hozza. Aztan konzolok mentek amikor valami miatt kellett a penz. Maig sajnalom, a SNES az full dobozos volt mindenevel...

    2. sor 2003-2004-es szoba korkep. Ugy latom volt melom, azota azert szebben dolgozok - legalabis rendezetebb korulmenyek kozt :)

    3. sor 2005 ekkor alltam at laptopra. Amugy a ket nagy vas az szerver is volt, izmosebb konfigokkal. Akkor meg ugy gondoltam, hogy rendszerinfos leszek es azert hasznaltam ilyen gepeket mert gyakorlaskent eles dolgokat raktam ossze. Egy hardmadik gep is van a foldon, az volt a "workstation", 4-es KVM-rol kapcsolgattam. Ez azota is megvan, most a retro asztalomat disziti :)

    A Dragonban egy P4 csucsult az tuti, a masikban meg vagy Tualatin, vagy egy mobil barton. Dragont is megtartottam, majd egy IC7 fog belekerulni szerintem, ma vettem hozza egy 3.4-es NW-t 2ezerert, remelem mukodik :). Bar lehet ez a proci egy Brand gepbe megy ott nincs oc, ebbe meg egy 800-as valamilyen NW, par db akad valahol.

Új hozzászólás Aktív témák