Új hozzászólás Aktív témák

  • RexMaximus

    aktív tag

    válasz DarthSun #50602 üzenetére

    Valoban, de olyan erzes mintha evek ota tortent volna ez :)

    Megneztem mind a harom cikket, idoben valoban slider szeru ha az eveket nezem alkatreszenkent :D Nem zavarodsz bele ilyenkor? :)

    En meg kozben ezt kutatom ezerrel, hogy mi micsoda es mikor jelent meg es egy konfig lehetoleg egy idos alkatreszekbol alljon ossze stb :)

    Asszony meg is jegyezte, hogy tokmindegy mit csinalok, azt mindig ilyen megaloman modjan teszem... nem tudom mire gondol :D

    SS7 konfig tervem is alakul. '98-as atx torony, MSI MS-5169, K6 II 400 lesz az alapja ezzel meg 98 kozepet celzom meg. Ebbe BH6-ot tennek bele meg szivesen, de egy idoben minek epitsek ket ilyen csucskonfigot.
    (Asus P2B-F is varat magara)

    (#50600) arn
    Szorgalmasan gugliztam, a ket laprol 99-es anyagokat nem nagyon talaltam. 2000 elejerol kezdtek irni roluk. Bar lapokat meg nem neztem at tuzetesen datumra vadaszva. Eszembe se jutott ugy rakaresni, hogy 1999-et datumkent beirjam kulcsszo melle... Alaposabb lett volna, igy is rakeresek majd a cuccokra a jovoben, hogy jobban szurjem a korokat. (AOpen hazaknal pedig igy csinaltam)

    Ket Asus V7700-es van, azokat szannam bele egyenlore, azokrol is 2000 elejen irnak foleg

    Meg mind a kettobe megy egy SB Live 5.1, Liver Drive-al. Egy rack, optikai meghajto eseten vlsz egy CD iro es talan DVD olvaso - de nem tudom akkor voltak e. Meg nem kerestem ra erre sem.

    Ezeket igyekeztem beloni ido szerint, ez is megterhelo volt mar :) (meg milyen cpu, vga hozzajuk)

    Asus K7M
    Slot A 650Mhz
    Asus P3B-F
    Asus P2B-F
    Asus Cusl2-C
    Asus Tusl2-C
    Abit BH6

Új hozzászólás Aktív témák