Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    válasz The DJ #51752 üzenetére

    AMD konfigom sosem volt, szerintem már nem is lesz. Ami alkatrész véletlenül mégis valahogy hozzám került, azt adtam is tovább. Az ATI kártyákat is azért szereztem be, mert azt akartam, hogy a 2002-es vga gyűjtemény, ami egy pár darab mx440-ből nőtte ki magát :D , közeledjen a teljesség állapotához. Közben beleszerelmesedtem a dupla gpu-s kazánokba, így azokból is kellett pár darab.
    Az a baj az ilyen hardverekkel és egyáltalán a gyűjtéssel, hogy túlnőnek rajtunk. Először csak 1-2 vga-t tartasz meg, aztán beesik 1 működő alaplap is memóriával, na akkor már keresünk bele valami csúcs procit, hogy minden passzoljon. A végére meg mindenből lesz több tucatnyi és azon kapod magad, hogy raktárat kell bérelni. :)

    Van pár hardver, amit már én is megbántam, hogy anno túladtam rajta. Ilyen volt a Zalman chipset hűtős Chaintech 9EJL2, az ECS P4S8AG, ami bacsisnál kötött ki, azóta sem találok semmilyen 2002-es Xabre vga-t a gyűjteménybe. :(
    Volt egy Jetway P4X400DAP is, ez sajnos halott volt és le volt törve a vga rögzítő pöcök, de dísznek még mondjuk elment volna. VGA fronton ugyan ilyen volt a két dobozos Leadtek 8800 gtx is.
    Szeretem, ha olyan hardvereim vannak, amikről tudom, hogy működnek.


    Volt egy Sparkle márkájú is harmadiknak, iszonyat állatul mutatott együtt a három, de sajnos nem volt és most sem nem van 3 pci-e slotos mobom és kw feletti tápom.


    Saját megtartott példány jelölve.


    Volt egy ilyen párosom is...


    Falra dísznek jó lett volna még...


    Libafos zöld volt ugyan, de pont ettől szép.

    Na a fentiek közül már semmi sincs meg, leszámítva a jelölt 295-öst. :(
    Kellett egy kis nosztalgia. Gondolom nektek egy listányira való cucc van, amit visszavennétek bármikor.
    Az egyedüli hardvertípus, amiből mindig megtartottam legalább egy darabot, az a cpu hűtő vonal. Ha volt kettő egyforma, akkor az egyik mehetett, de a másikat mindig megtartottam. Így jelenleg 83 darab cpu hűtő büszke tulaja vagyok. :B

    [ Szerkesztve ]

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák