Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz DarthSun #74383 üzenetére

    Variációk egy témára :D -VH6T- L1/L2 Cache on/off, FSB66 vs 110, FastVid on/off, EMS on/off.

    Pár gamet még kipróbáltam, többnyire mennek ha minden onban. Kivétel pld, a JazzJRabbit sehogy, valszeg Borlanddal lett fordítva (486/P1- en semmi gondja). Wolf3D- nek FastVid off kell, többi ok. DoubleDragon megy mindegyik maxon, pedig elég régi. MegaMan befagy, tökmindegy a sets.

    Ha összeadom a var seteket 8bit, 256 féle variáció, annyival nem küzdenék. A végleges listához úgy döntöttem olyanokat választok, melyek mennek, ha minden maxra van téve (DOS alatt természetesen). Win alatt több a lehetőség, ott minden megy, de ott is meg kell határoznom egy fix tesztlistát, ha ezt eldöntöttem akkor végigtesztelem az @1100 TuaCerkával, majd egy 1400s- es Tua P-III- al (húzva is, már amennyit megy/menni fog). Aztán ezt megismétlem egy kisebb videoval R9800Pro vagy 9600XT (így nem kell videodrivert cserélnem), és kiderül hogy a HD3850- nek van-e jelentős szerepe a videolimit kiküszöbölésében, vagy inkább csak lassítja a rendszert, a túlnagy adatéhsége miatt.

    Ha ezen procedúrával végeztem, akkor ugyanezt megismétlem az ST6 és a TUSL2C lapokkal is.
    Ilyesféleképpen gondoltam ki, valamint amiatt részleteztem, hogy a tesztsorok kiválogatása és lefuttatása előtt még lehet javaslatokat tenni, feltéve ha bárkit érdekel a Tua session, ill valamely speciális tulajdonsága. Sokszor a tesztek befejezése után jön olyan hsz, hogy ez vagy az, amúgy jobb lett volna.

Új hozzászólás Aktív témák