Új hozzászólás Aktív témák

  • Bile Demon

    őstag

    válasz FoxiestFox #85485 üzenetére

    Szép gépek.

    Nekem is van még egy világot látott A20m, amit 2003-ban vettem használtan. Olyan kb. 2 havi fizumért. USA-ban vették, Kanadában használták aztán hozzám került.

    Fontos volt a Floppy, CD-ROM, Ethernet, COM, LPT port. Kevés gép tudta mindezt együtt. Főleg a Floppy-t. COM port is kellett a rádiós modem miatt, illetve akkor még a HP Laserjet III is LPT portos volt.
    Aztán úgy alakult, hogy 2004-től non-stop netes letöltő gép lett belőle. A 384kbps ADSL minden bitjét kihasználtam, olyan 7-8 évig ment fullba, aztán egy R50e váltotta.
    2004-ben egy T21-es gépet is vettem, hogyha néha kell laptop, akkor legyen, az olcsó volt, leharcolt, de nem törött, kb. 3 heti fizuból kijött (havertól). Mekkora volt, hogy a buszon a GPRS-es Ericcson T65-el a soros porton néztem a real time tőzsdei adatokat, közben meg sorbaálltak a csajok, hogy "hadd nézzünk rá picit az IWIW-re". :DDD

    Tudod, hogy ment tönkre a T21?

    Épp Win XP-t telepítettem, a szomszéd Gyuri becsöngetett és áthívott megnézni valami új szerzeményét. Mire visszajöttem pár óra múlva meg volt fagyva és utána már nem ment végig sose a telepítő. A kanapéra letéve töltötte azt a pár órát, nyáron... (a képről jutott eszembe)

    Az A20m még működik. Pár HDD-t fogyasztott el a 7-8 év folyamatos használat alatt. Egy cserélhető LAN/Modem kártyát. Illetve a speed step funkció halt meg benne. 550MHz-n és 700-on is stabil, de ha váltogatnia kell közte, akkor 1-2 nap alatt megfagy.

    Bruhe

Új hozzászólás Aktív témák