Új hozzászólás Aktív témák

  • Bile Demon

    őstag

    válasz KROK640 #95306 üzenetére

    Köszi.

    Igen. Szerintem bőven elég lenne a 12GB. Csak 4db egyforma Corsair modulom van. Bele lehet tenni 3 és fél csatornás módba... vagy bámulni a 3 üres foglalatokat és kerülgetni a maradék 1db RAM-ot. Egyik megoldás se optimális. :DDD

    Vadásztam még hozzá 2db RAM-ot. Úgy legalább tele lesz.

    (Elvileg meg lehet próbálni a 6x8GB-t, de valójában tényleg nem érdekel. Más kipróbálta. Működött. Elhiszem.)

    Tisztogatás: kád, zuhany. melegvíz sugár. Persze a nagyját próbáltam manuálisan eltávolítani előtte is, utána is. Izoporpyl, fülpiszkáló. Slotokba belefújva.
    Oldalára állítva a nagyját lefolyattam, felitattam, leráztam stb, minél kevesebb víz és vízkő maradjon.
    Szárítás: elektromos sütő (nálunk tisztán van tartva) 50 fok, csúcsban 60 fok 2 óra.

    Ma bekapcsoltam. Indult elsőre. Olyan jó, hogy teljesen eltűnt a szaga. A tartozékait is megnéztem. Minden megvan hozzá. Az opcionális chipset hűtés (vízhűtés mellé) is megvan bontatlanul. Az opcionális hőmérők is. Az IO shielden kívül egy valami volt kibontva és még dzsuvás: az USB és Firewire hátlapi kivezetés. Sima ASUS tartozék, szerintem van is ilyenem még valahol. Az IO shield jó állapotú, viszont ahogy elnézem lehet benne valami háttérvilágítás féle, mert megy bele két vezeték.

    Azt is most vettem csak észre, hogy kellett volna, hogy nincs alaplapi hang. Adtak hozzá egy PCIe x1-es kártyát. Azt még nem próbáltam.

    Bruhe

Új hozzászólás Aktív témák