Új hozzászólás Aktív témák

  • Stukker1987

    senior tag

    válasz laca000 #14255 üzenetére

    Távol álljon tőlem,hogy egy újjabb vitát robbantsak ki,de coonee és te már megint a "AMD márpedig jóval szarabb drivereket készít" szöveggel álltatok elő és ha csak egy mondat erejéig,de engedd meg hogy reagáljak rá.

    Kb 1 hónappal ezelőtt volt egy komolyabb vita erről,amikor Abu megpróbált észérvekkel jobb belátásra bírni pár embert,aki szentül meg volt róla győződve,hogy az AMD driver hibája még a 2. VH is...

    coonee idézet az akkor folytatott vitából:

    "Nem tudom Abu mi történt veled, de ennyire szemellenzővel élni és kiabálni hogy AMD, és tagadni azt ami tény én sokáig felnéztem rád a széles látáskörödért és tudásod miatt, de megváltoztál nagyon az elmúlt években "

    Pár hsz-el odébbról szintén coonee:

    "Ó anyám ezt benéztem, tényleg itt az user error , akkor most mindenkitől elnézést kérek, és köszönöm "

    Konklúziója a vitának az volt,hogy nagyságrendre ugyanannyi NV és AMD driver "hibás",amit akkor úgy tűnt hogy közönség el is fogadott még talán laca000 is.
    Teszem hozzá ,hogy ABU példákkal tudta az igazát alátámasztani,míg a többiek a szokásosan logikus "csak azért is" érvet használták. :W

    Akkor most 1 hónappal az eset után mi értelme van ismét felhozni ezt az egészet,erre ha tudnátok válaszolni azt nagyon megköszönném!?

    JA igen a mondókám nem hangulatkeltésnek szánom. TEljesen pártatlan vagyok ugyanannyi NV és AMD karim volt és mindegyikkel meg voltam elégedve.

    [ Szerkesztve ]

    Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.

Új hozzászólás Aktív témák