Új hozzászólás Aktív témák

  • 5150

    aktív tag

    válasz Aprósólyom #47115 üzenetére

    ""Használj FPS limitet" Próbltam a riva statistic serverét, azzal baromi smooth volt, viszont mégsem volt valamiért jó, mert a hitreg lecsúszott a béka hátának végébe.

    "Ha esetleg "radeon anti-lag"-t be szoktad kapcsolni, akkor pedig teszteld játékonként, mert valamelyiknél jól működik, valamelyiknél viszont nem" Állandóan próbálgatom/tesztelgetem, de valahogy mindig gatyább a végeredmény. Olyan, mintha stutterelne tőle. Mondjuk olyan nagyon sok játékkal nem próbáltam, mert 10 percnél többre nem köt le egyik új(abb) sem.

    "Side note: 4. gen Intel már tényleg öreg és egy ilyen VGA 470+ alá érdemes legalább 8 genben gondolkodni, még ha csak 4 magos is" Az a baj még ezt a konfigot sem használom ki. Még úgy sem, hogy 10 éves architektúra... Ami rám nézve lehet, hogy szégyen, de... AppleOS alatt használom melóra, annál meg inkább olyan progikkal, amelyek a GFX kártyát dolgoztatják inkább, de azok legalább mennek. Biztos mehetnének jobban is, de most ezért váltsak platrofmot kompletten egy válság közepében, a hiperinfláció és világméretű crash előestéjén? Ezzel együtt igazad van, ezt a procit (lapot miegymást) ma már megeszi egy újkeletű cerka reggelire.

    "QC alsó hangon meg tud enni 7-8 szálat, low grafikán is, ha nincs fps limit és a VGA is kellően erős hozzá. Ha mindent feltolsz, akkor pedig 10-11 szálat" Ez valakiknek biztos jó, de ha egy játék grafikája cirka fele annyira sem összetett (és/vagy szép) mint egy 2004-es HL2-nek, akkor legyen már olyan kedves és fusson legalább minimum grafikán úgy, ahogy kell. Azt a hibrid engine-t pedig úgy szidják, mint a bokrot és nem véletlen. Se nem doom'16, se nem különálló új, egy rakat F05 én szerintem. De ami mégrosszabb, az a diabotical. Úgy néz ki mint egy cartoon game, simplified grafikával, ehhez képest döglöttebb az FPS, mint egy QC-nek.

    Modern PC biztos eliminálná a fönt felsorolt gondok jó részét, de igy, hogy tolok jó esetben 2 gémet, nem motivál semmi egy komplett cserére (mert ugye akkor lap, ramok, miegymás, jobb a mindenúj, beleértve táp stb stb)

    Egyébként érdekes. Föltettem a Sapphire Trixx-et és valamiért képtelen elfelejteni az
    RX6600XT-t :D :

    A HDMI audió azótais elérhetetlen. Kár, mert arról ment a fülesem éjjel. Ha telepiteném a drivert, (mármint "kézileg" eszközkezelő alól) közli, hogy "nem az eszközhöz való", aztán ha rákényszerintem, elszáll felkiáltójellel és azzal, hogy ő biza nem inditja el. Gébre rakva tesztből egy HD7770-nél egyből bekapcsolta, nem kérdezett semmit, csak ment. Sz'al érdekes. Ilyet eddig még sosem tapasztaltam.

    "Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"

Új hozzászólás Aktív témák