Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz AtHoS #3411 üzenetére

    Vizes alap órajeleken nálam mondom, egyből crahsel a kártya. ez 1200-1250 mVot jelent feszben. Még nem tudom az okát, de biztos nem táp, de most megint a komplett vga vízhez szemezgetek a kosár tartalmával, hogy mégiscsak 500€... Inkább jövő hétre kéne tolni...

    Ennek a tesztnek inkább az az értelme, hogy ki tudod tesztelni, hogy milyen feszültséghez milyen frekit vesz fel a gpu, illetve hol van az a pont, ami túl alacsony pl, 950mV alatt már a HBM tempót veszi vissza, 900 alatt ár csak 500MHz a HBM tempó... Mig ugye alap beállításon agyon van feszelve, túl sok a keret, amit ugyan nem feltétlen próbál meg felvenni a GPU, de simán ráhág a nyakára, s ez meg hőproblémákhoz vezet. A tuti beállításhoz az út a különböző megközelítéseken beszerezhető adatokon vezet az út.
    De a magasabb tartományt majd csak akkor tudom letesztelni, ha 1, kitaláltam, hogy hűtöm le azt a mocsok hotspotot, 2, kitaláltam, miért dobja el magát a GPU alap vizes beállításokon.

    Úgy egyébként mi van az összefoglalóval? Legalább pár link, pl a csoport táblázat linkje ott viríthatna. Állandóan vissza kell keresgélnem, csak mert lusta vagyok feltenni a másik 10+x+ könyvjelző mellé... :B :DDD

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák