Új hozzászólás Aktív témák

  • adr0001

    tag

    válasz Alpi. #28391 üzenetére

    Intel nem véd ellene? Van egy olyan érzésem, hogy valahogy meg kellett ágyazni a frame generationnak, mint selling point. Olyan kártyákon, amikből még nem vettek eleget, és amúgy meg nem is lenne rá szükség. Az nV megmondta, CPU limit ellenes intézkedés a frame gen., csak akkor azt nem értem miért nem hozzák le előző gen.-re is?
    Szerintem nem ördögtől való találmány (lol), video lejátszáshoz kb. 14 éve használom MPC-HC-ben. A működésével kapcsolatos mesterséges limitáció, mármint hogy dedikált hardver, meg AI, meg csak RTX 4xxx, az mind ordas kamu.

    "It’s theoretically possible that with additional research and engineering that we could get this technology working on other cards, although it wouldn’t provide as much benefit. The current version only works on 4000-series cards."

    Egy RX 480 lazán kiköhög 4K60-at 2ms/frame alatt úgy hogy még mozgásvektorokat is kell kalkulálnia előző-következő képkockából, míg egy játék esetén még azzal sem kell foglalkozni mert eleve rendelkezésre áll. Mind1. Amint kijön az FSR3, ez a kamu széleskörűen is nyilvánvalóvá válik :C

    "If you think [***]* was a Grade A asshole liar, wait 'til you get gaslit by a mainframe"

Új hozzászólás Aktív témák