Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz darvinya #39334 üzenetére

    Szerinted ha LE/CE hiba lenne akkor másnál nem jelentkezne? Nálam tök fekete a sáv LE/CE bármelyik verzóin. A tv-dben van a hiba. HDMI feketeszintet Auto-n kell hagyni, olyan módban ami a lejátszókhoz kell, valószínűleg olyan módban van a bemenet amit a droid és az LE/CE eltérően kezel a beállítások miatt. LE/CE médialejátszó beállításokkal működik szerintem a TV-d HDMI feketeszintje RGB-hez van igazítva.

    (#39336) Csicsóka
    Egy médialejátszónak szánt rendszert ne akarjunk operációs rendszerré alakítani, konkrétan a célközönséget nem érdekli, hogy milyen folyamatok mennek végbe bekapcsoláskor, kikapcsoláskor, tehát ha nincs pl. boot képernyő akkor ne legyen semmi. Bár a képernyőnek van egy funkciója, mégpedig, hogy működik. Már kérdés, hogy van aki szereti nézni a karaktereket egy kijelzőn, de médialejátszó szempontjából "igénytelen" megoldás. Ha meg teljesértékű rendszeren szeretnénk futtatni akkor a rendszer boot képernyője jelenjen meg, LE esetében a rendszer a LibreELEC.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák