Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz SunMount3r #41726 üzenetére

    A "Whitelist" EDID infók alapján csak azokat a felbontásokat jeleníti meg amit az adott kijelző tud, tehát ha a kijelződ FHD akkor annál nagyobb felbontás nem jelenik meg viszont azt elviekben FHD-n jeleníti meg és remélhetőleg kadenciahelyesen. A működésével nincs gondom. Azzal van gond, hogy a régi, korábban használatos opció nem működik, csak akkor van frekiváltás ha a "Whitelist" ki van töltve.
    Lejátszó/Videók menüpont:

    Tehát a két menüpontot össze kéne fésülni, ez a másik a Beállítások/Rendszer menüpontban:

    Nekem hiányzik az, hogy "Whitelist" nélkül is tudja az előre beállított felbontásra skálázni az anyagokat és a lejátszás kadenciahelyes legyen, ahogy ez a korábbi verziókban volt. Tehát nekem semmi bajom a "Whitelist" működésével hanem a logikán kéne finomítani. Ha nem jelölök be semmit a "Whitelist"-ben akkor müködjön a frekiváltás, ha meg bejelölöm a megfelelő felbontásokat akkor szintén kadenciahelyes legyen de a forrás felbontásán és majd a megjelenítő skáláz.

    Jelen állás szerint ha a képfrissítés gyakorisága "Induláskor/Leállításkor"-ra van állítva és nincs "Whitelist" akkor olyan mintha a képernyőhöz való igazítás be lenne kapcsolva, pedig olyan opció nincs, mert az további kavarodást okozna.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák