Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz kaciokos #135093 üzenetére

    ezt a nova tudja? utánanézek. a vezérlő gombok szoftveresek, azokhoz nem tudok hozzáérni, max a power gombhoz, lehet működni fog

    @(#135096) Tökimanó: ugyanezt az appot használtam én is a kezdetek óta. alap volt, a dokkban. de nem működik utána egyik biometrikus feloldó sem.

    az a gond, hogy a mostani androidnál már nem lehet felfüggeszteni a kijelzőzárat, csak törölni és újra beállítani. nem is ragaszkodnék a biometrikus azonosításhoz, de anélkül két lépcsőben lehet csak bejutni a telefonba, ami igen zavaró (csuszka + minta)

    ha lenne olyan minta zár app,a mi működik (bár az elmúlt pár évben nem sikerült találnom), akkor nem érdekelne, a biometria, használnám a screen offot is meg azt is. de így egyelőre csak power power gombbal tudok kilépni, vagy futom a köröket visszalépéskor.

    tudom hogy ez a jobb így, mert újabb és az mindig jobb, mert az a fejlődés iránya, és csak nekem akartak jót ezzel is, egy csomó energiát öltek bele, hogy megoldják, és hogy a kedvemben járjanak, de nekem semmi se jó, én vagyok éretlen hozzá, de hát ez van. ilyen vagyok... :B

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák