Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    Üdv!
    Látszólag egy egyszerű kérdésem lenne:
    Van egy Xperia Z1 Kompakt telefonom, ami a mai napig tökéletesen működött és szerintem működik is.
    Utóbbi időben ha telefonálok, a másik fél panaszkodik, hogy érthetetlenül torz a beszélgetés. Ha újraindítom, egy kis isdeig semmi baj nincs, aztán megint kezdődik minden elölről. Viberen és skype alatt semmi gond. Ebből gondolom azt, hogy a probléma sokkal inkább szoftveres lehet. Úgy gondolom, hogy ez a probléma azóta áll fenn, hogy megjött az új droid. Előtte semmi gondom nem volt a 4.4.4-el, de ez a mostani 5.0.2. lehet, hogy ilyen jellegű hibákat okoz. Kérdésem az lenne, hogy tapasztalt e már alaki hasonlót?

    Azon gondolkodom, hogy garanciális szervizbe viszem, de van néhány aggályom ezzel kapcsolatban.
    -Nem szeretném, ha az adataim közt turkálnának, tehát egy mentést követően elvégeznék egy gyári visszaállitást, majd ezután vinném be a szervizbe. Esetleg mielőtt bevinném, megnézném, hogy nem "javult" e meg " magától" a probléma a gyári beállítások visszaállítását követően.

    Amitől tartok:
    Van elég sok olyan appom, amit pénzért vettem, köztük a navigációm is. (Sygic full eu, lifetime update)
    Ezek nem vesznek el? Ha újra bejelentkezem a fiókomba, akkor a telóra visszakerülnek az appjaim?
    Megköszönnöm, ha valaki segítene.
    Üdv:
    G,-

    Még valami.
    Érkezett Kínából egy telefon, ami - mint kiderült kamu. Resetet követően az IMEI számok köszönő viszonyban sincsenek a valóssal. Hogyan lehetne visszaállítani, hogy legalább használni lehessen? Mert így nem áll fel a hálózatra. (Dual SIM-es)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák