Új hozzászólás Aktív témák

  • stingy2

    senior tag

    Az alkalmazások topikban kérdeztem, de úgy látom, inkább ide való, hátha tud vki vmi okosat.
    "Sziasztok,
    segítségre lenne szükségem: az a gond, hogy telefonhívás alatt csak akkor hallom megfelelő hangerővel a másik felet, ha max-ra húzom a hangerőt, de néha még úgy is halk, pl. zajos környezetben.
    Feltettem vmi hangerő növelő appot, de az meg folyamatosan fut, és meríti az akksit.
    Az lenne a kérdés, hogy meg lehet-e valamilyen módszerrel növelni a gyárilag beállított max hangerőt? Pl. vmi ADB paranccsal? (Root nem játszik.)
    Esetleg olyan tárcsázó, ahol ezt lehet állítani? (pl. MobileVoip appban van ilyen). Most Google Phone gyári app a tárcsázó. Köszi, ha vkinek van megoldása."

    Azóta rájöttem, hogy lehet külön változtatni a hívás és a csengetés hangerejét, de a probléma attól még adott: max. hangerőnél is halk a teló hívásnál.
    Amit eddig sikerült kideríteni, hogy régebbi Androidon létezik olyan ADB parancs, amivel lehet külön állítani, de Android 14-re, pláne Nubia telóra még eredeti kínai oldalakon sem bukkantam semmi konkrétumra. Ha van valami használható ötlet, azt megköszönöm, bár elég speciális eset, szóval nem várok csodát. (pls. a tisztítsd ki a hangszórót vagy vidd vissza a boltba inkább ne :D )

    INTJ

Új hozzászólás Aktív témák